неделя, 30 септември 2012 г.

Teen Vogue Young Hollywood Party.

 (натиснете на снимката)

Бела Торн присъства на партито по случай 10 години Teen Vogue Young Hollywood на 27 септември в Бевърли Хилс. Бела носеше черна рокля Armani и часовник Armani сребърен, както и беше придружена от приятеля си Тристан К.

Торн също беше обявена за една от 5 анти-тормоза знаменитости от ClevverTV в чест на Secret's "Mean Stinks" кампания, на която Деми Ловато беше главно лице. Кои са останалите знаменитости в списъка? Деми Ловато, Майли Сайръс, Шейлън Удли, и Британи Сноу!


Добавих снимки в галерията.

Ето и видео:


сряда, 26 септември 2012 г.

Pitch Perfect - премиера.

 (натиснете на снимката)

Бела Торн присъства на премиерата на Pitch Perfect , която се проведе в ArcLight Cinemas в Холивуд , понеделник вечер (септември 24).

" Смеех се толковааа силно когато гледах
Pitch Perfect !! Страхотна работа на каста! " - туитна Бела в Туитър.
 
След това тя добави: " Иска ми се @RebelWilson да бъде гост-звезда в нашето шоу, защото тя е НАЙ-ДОБРИЯ комедиен артист и аз съм й ГОЛЯМ фен "


Бела с фенове: 

неделя, 23 септември 2012 г.

Бела на Universal Studios Hollywood ‘Halloween Horror Night’.

(натиснете на снимката)

Актриса Бела Торн присъства на Universal Studios "Halloween Horror Night" 2012 в петък (21 септември) в Юнивърсъл Сити, Калифорния. Бела ни разтърси със синя блуза , с дълги ръкави , блестящи черни панталони и черни маратонки с шипове

Тя беше с гаджето си Тристан и техните майки! "Майките ни и ние!", туитна Бела и качи снимка. Приятелят й Коко Суонсън също беше там.

P.S Снимките са малко , но ако открия повече ще ги кача!

Видео от пристигането на Бела:

Бела финализира сделка със звукозаписна компания!



Сладураната Бела Торн може да е само на 14 години, но е видна актриса и танцьорка в почти две дузини филми и телевизионни сериали , както и няма намерение да забавя плановете си да издаде нов албум в допълнение към снимките на втория сезон на "Раздвижи се!"

    "Аз финализирам
сделка със звукозаписна компания", заяви Торн в интервю за NBC, Latino на ALMA Awards. "Наистина съм развълнувана."

 

събота, 22 септември 2012 г.

Цветни панталони! =}



Когато тръгнете за училище може да ви бъде трудно да изглеждате готино и в същото време да ви е удобно.

Така че сега можем да ви помогнем - цветни панталони! Те добавят, забавно, фънки докосване до вашето облекло. Просто намери един чифт в любимата си кройка и цвят , както и добави някоя подходяща блуза.


Вижте как използват тази идея знаменитостите:

Майли Сайръс носеше чифт червени панталони, с които посети годеника си Лиъм на снимачната площадка на филма му. Тя добави към хлабавите панталонки и бяла тениска на черни раета, големи слънчеви очила, и Converse кецове.

Зендая Колман носеше горещи розови панталони с яки ципове. Носеше и черна тениска с японски йероглифи и готини ботуши.

Бела Торн също носеше розови панталони, но нейните бяха малко фънки - те имаха шарки на зебра. Тя комбинира своите панталони с потник"La Bella Vita", изписано върху него, черни ботуши, и чаровна огърлица.

И трите момичета изглеждат сладки и стилни на външен вид! Това са ключовете за получаване на същия вид:

    Комбинирайте светли панталони с проста тениска/потник. Неутралните цветове са най-лесни, защото те няма да се сблъскват.
    Черни обувки също така често съответстват на панталоните. Чифт със забавни детайли биха могли да проработят, просто се уверете, че те не се конкурират с панталоните.
    Да не се прекалява с аксесоарите - панталоните са си като собствен аксесоар , така че не е нужно да добавяте аксесоари освен нещо малко ...!


P.S - Поста не е от най-новите , но се надявам да ви хареса. (:

Нови Instagram снимки.

(натиснете на снимката)

понеделник, 17 септември 2012 г.

Отново на училище !


Хей! Реших да ви поздравя за новата учебна година ! (: Надявам се за всеки от вас тя да бъде успешна. Ще обновявам и през нея , но все пак и аз съм на училище,имам домашни и т.н , така че ако се забавя с новините значи имам да върша нещо свързано с училище.Това беше от мен , чао! =}

Пристигането на Бела на ALMA Awards.

Бела на ALMA Awards.

 (натиснете на снимката)

Адам Айригуен и Бела Торн позираха за 2012 NCLR ALMA Awards заедно в неделя вечер (16 септември) в Пасадена, Калифорния.

Двамата "Раздвижи се" актьори бяха номинирани в церемонията тази вечер за Любим ТВ актьор/актриса в комедия.

Бела и Адам също излязоха на сцената, за да връчат награда на Сийра Рамирес в категорията за любима актриса поддържаща роля във филм.

"Забавно представяне @adamirigoyen тази вечер и е чест да бъда номинирана от @AlmaAwards , моля гледайте .. това е едно страхотно шоу" , Туитна Бела.



Бела носеше красива , червена рокля на Bibhu Mohapatra и бижута на Swarovski.

събота, 15 септември 2012 г.

Бела в празничния плейлист на Дисни.


Walt Disney Records пуска Disney Channel Holiday Playlist албум на 2 октомври 2012 г.! Ето списъка с песни за CD:

1. Shake Shake Santa - Зендая Колман
2. Rockin Around the Christmas Tree - Бела Торн

3. Christmas Soul - Рос Лънч 
4. Jingle Bell Rock - Маклайн сестрите
5. Song for You - Бриджит Медлър и Шейн Харпър

6. Winter Wonderland - Оливия Холт
7. Christmas is Coming - Рос Лънч и R5
8. All I Want For Christmas - Кералайн Съншайн
9. Christmas Night - Коко Джоунс

10. Happy Universal Holidays - Адам Хикс

Нова Instagram снимка.

(натиснете на снимката)

Бела номинирана за 2012 J-14 Awards.

 Читателите на списанието J-14 и тази година ще могат да гласуват за най-обсъжданите тийн звезди и техни проекти (филми,музика...) . Във всяка категория читателите имаха право да избират номинираните и сега вече официално са обявени ! Ето и категориите , в които е номинирана Бела (те са 2) :

J-14 TEEN ICON AWARDS: Iconic Couple

1. Bella Thorne & Tristan Klier

2.Kevin & Danielle Jonas

3. Liam Payne & Danielle Peazer

4. Louis Tomlinson & Eleanor Calder 

5. Miley Cyrus & Liam Hemsworth 

6. Selena Gomez & Justin Bieber 

Гласувайте от тук.

_______________________________________________

J-14 TEEN ICON AWARDS: Iconic TV Show

1.Glee 

2. iCarly 

3. Pretty Little Liars 

4. Shake It Up

5. The Vampire Diaries

6.Victorious

Гласувайте от тук.

 _______________________________________________

 

                                      

 

петък, 14 септември 2012 г.

четвъртък, 13 септември 2012 г.

Бела в новия брой на BRAVO.

(натиснете на снимката)

Със започването на учебната година сп.BRAVO са направили специален брой , който можете да закупите за 3,90 лв. В броя има 18 звездни визитки и една от тях е на Бела!

Изпълнението на Бела и IM5.

Бела в списание в Glitter.

(натиснете на снимката)

Бела на партито на Перез Хилтън.

 (натиснете на снимката)

На 6-ти септември Бела е присъствала на нощното парти на Перез Х. в Лос Анджелис. Тя изглежда ослепително както винаги ! Добавих в галерията 19 снимки със средно качество. Бъдете сигурни , че ще ги видите !

Бела говори за номинацията си на ALMA.

Интервю с Бела.


Този уикенд, IM5 и Бела Торн бяха на безплатно шоу на Universal CityWalk в Лос Анджелис. Музиката беше силна и тълпата беше огромна!
Всеки винаги би имал удоволствието да говори с Бела. Тя е супер развълнувана да крещят за нея тълпи от фенове, и ние обичаме да я виждаме на сцената с IM5. Ето и едно ексклузивно интервю с красавицата:Това събитие е към края на лятото, разкажете ни за това, което се случва в CityWalk!

В CityWalk през цялото време бях с моите приятели, обичам да идвам тук. И аз винаги си казвам - "Чудя се дали бих могла да съм на сцената." И тази вечер го направих , страхотно е. Това е моят първи път на CityWalk сцената. Започнах да работя по песен с IM5, и това е просто наистина невероятно. Самата групата са просто наистина сладки.Какво ти харесва най-много в концертите с IM5?


Аз винаги работя по гласа си зад кулисите. И всеки път, когато успея те ми казват - "Да Бела! Да!" Те наистина ме поощряват , когато отида на сцената, и това наистина помага. Това е вторият ни път , когато изпълняваме заедно, и наистина ми харесва да работя с тях.Какво е усещането да сте на сцената с IM5 след наградите Teen Choice?


Това е супер готино, да съм с всички тях. И това е, което наистина ми помогна през този момент. Аз се радвам да имам тяхната подкрепа и подкрепата в крайна сметка е това, от което наистина се нуждая.По-рано тази седмица те видяхме в студиото. Има ли някакви предстоящи песни, за които можете да споделите на почитателите си ?


Аз съм наистина развълнувана. Записах коледна песен, записах и още една , също. Аз говорих с звукозаписна компания, така че аз наистина харесвам това. Има доста предстоящи неща. 

След огромния успех на "Made In Japan", ние искаме да знаем какво ново ще има в  "Shake Up" в бъдеще.

Този сезон беше доста як , научих толкова много ново за семейството ми и аз съм много близка с тях, ние сме много сплотени. Да бъда част от шоу, което е направено за семейства е много добре за мен.Този сезон можем да очакваме някои големи промени. Това наистина ще шокира всички. И ние знаем как нашите фенове ще реагират - "Какво? КАКВО? ", Но по един наистина добър начин. Ще има най-различни ситуации, така че има много да очакваме с нетърпение през следващия сезон.Знаем, че си всъщност си член на
Disney Channel’s Friends for Change, какво сте работили с тях напоследък?

Ние сме много против тормоза и работим по кампания срещу тормоза. Аз се радвам да съм част от каузата. Това срещу тормоза е моя идея , и това е нещо, което аз много ценя.Това беше огромна нощ, която завърши с изпълнението на Бела Торн и сътрудничеството на IM5. Новата музиката е на път, така че ушите ни са широко отворени!


Чуйте новата песен на Бела и IM5:
 

Нов дизайн !


Ето , че отворихме отново врати ! Сложих нов дизайн. Какво мислите ? Харесва ли ви ? (: Очаквам вашите отзиви в чат кутията !

сряда, 12 септември 2012 г.

Хей !


Здравейте ! Знам , че от доста време не съм обновявала и постоянно си взимах почивка от блога , но този път съм решила сериозно да работя по него ! Знам , че много новини съм пропуснала , но ще започна с по-новите и така всеки ден ще обновявам. Съжалявам , ако някой ден пропусна , но вече идва училището ! (: Надявам се не сте спрели да посещавате блога ? За сега ще започна с дизайна и можете да се уверите , че от утре отново отваряме врати ! ~