събота, 10 септември 2011 г.

Бела в Eastwood Mall !


Събота не може да бъде най-добрият ден за случайна екскурзия а за пазаруване в Eastwood Mall в Niles.Големи тълпи се очаква в събота явяването на Бела, тийн звездата с най-висок рейтинг от Дисни сериала "Раздвижи се!". Ето и какво предупреждават родителите, които вземат децата си на това събитие:Елате рано. През последните уикенди , Торн се появи в други молове, привличайки тълпи от 3500 до 5000 човека. Много хора са чакали в продължение на часове. "
Планирано е да подпише автографи от обяд до 15:00ч. в събота в централния корт на мола. Когато от "Twilight" актьорът Петър Facinelli e бил в търговския център през 2010 г., той остава в продължение на няколко часа извън планираното си време за автографи и снимки. Тогава отново, феновете плащат $ 25 за всеки един автограф ( и за снимки) и част от приходите отиват за благотворителност.Автографите са свободни в събота (заплаща се на един човек), така че няма гаранция дали Бела ще остане и след 15:00ч.

Някои имена не съм ги написала на български защото не знам как точно се произнасят. И разбира се това няма да бъде в България ;д 

Няма коментари:

Публикуване на коментар