събота, 22 септември 2012 г.

Цветни панталони! =}



Когато тръгнете за училище може да ви бъде трудно да изглеждате готино и в същото време да ви е удобно.

Така че сега можем да ви помогнем - цветни панталони! Те добавят, забавно, фънки докосване до вашето облекло. Просто намери един чифт в любимата си кройка и цвят , както и добави някоя подходяща блуза.


Вижте как използват тази идея знаменитостите:

Майли Сайръс носеше чифт червени панталони, с които посети годеника си Лиъм на снимачната площадка на филма му. Тя добави към хлабавите панталонки и бяла тениска на черни раета, големи слънчеви очила, и Converse кецове.

Зендая Колман носеше горещи розови панталони с яки ципове. Носеше и черна тениска с японски йероглифи и готини ботуши.

Бела Торн също носеше розови панталони, но нейните бяха малко фънки - те имаха шарки на зебра. Тя комбинира своите панталони с потник"La Bella Vita", изписано върху него, черни ботуши, и чаровна огърлица.

И трите момичета изглеждат сладки и стилни на външен вид! Това са ключовете за получаване на същия вид:

    Комбинирайте светли панталони с проста тениска/потник. Неутралните цветове са най-лесни, защото те няма да се сблъскват.
    Черни обувки също така често съответстват на панталоните. Чифт със забавни детайли биха могли да проработят, просто се уверете, че те не се конкурират с панталоните.
    Да не се прекалява с аксесоарите - панталоните са си като собствен аксесоар , така че не е нужно да добавяте аксесоари освен нещо малко ...!


P.S - Поста не е от най-новите , но се надявам да ви хареса. (:

Няма коментари:

Публикуване на коментар