четвъртък, 29 септември 2011 г.

Нови туитпикс

(натиснете на снимката)

Стилове от 2 сезон от "Раздвижи се!" - 2 еп.

(натиснете на снимката)

Много са снимките за това не ги качвам в галерията но можете да ги видите от сайта който съм дала като връзка на изображението.

Кавър от Пиа - "How To Love"


Ами знам че сайта е най-вече за Бела но Пиа е нейна много близка приятелка и понеже кавърът е прекрасен го публикувах! :)

Вече с нов дизайн!

Както пожелахте вече сме с нов дизайн който е от chocolate-graphics и според мен е уникален! Надявам се и на вас да ви хареса! :) + Включени сме в нова анкета - сайт на мес. октомври! - http://glam-designs.blogspot.com/ ! За дизайна давам кредит на производителя ;дд Чат кутията ще я сменя по-късно! (цветовете) И имайте напред вид че имам страшно много работа и ще обновявам най-важните неща а по някога когато имам време разбира се ще публикувам всичко! Лек ден и довиждане от мен! :)

неделя, 25 септември 2011 г.

Ще има ли нов дизайн?

Ами честно и аз не мога да ви кажа..Според вотовете вие искате да го сменя..0к и аз искам но админите на сайта за графики много се бавят.. Писах им но не знам дали изобщо поръчката ще е готова! И хора ВАЖНО!: Можем да се преместим в друг хост и да имаме един по-добър блог но за целта бъдете търпеливи!Почти всичко е готово но ми трябва още малко време!За сега довиждане и обичам вии! <3

Нови туитпикс от Бела

(натиснете на снимката)

Бела на T.J Martell - фондация

 (натиснете на снимката)

На 18 септември, Бела е била в T.J Martell - фондация с приятелите си, Пиа Миа и Гарет Бакстром. Мисля, че снимките са сладки. Бела изглежда чудесно! 

Бела на партито на Коди!

(натиснете на снимката)

Това вече са всички снимки! И знам че бях казала че ще си дам почивка (написах го в чата) но не мога да изоставя любимия си блог затова отново съм тук на ваше разположение! :)

петък, 23 септември 2011 г.

Следващия епизод в "Раздвижи се!".


Нов епизод на "Раздвижи се!"ще се излъчи по Disney Channel на 25.09 в 20:30 (не съм сигурна дали важи за Бъгария). Епизода е озаглавен "Shrink It Up" . Тук е описанието на епизода:
 
"Сиси и Роки търсят съвети от Гари и д-р Пепър (изигран от Хариет Сансом Харис), за приятелството им, докато на Тинка и Гюнтер се опитват да се променят.Междувременно, Флин получава работа в компанията за играчки с Тай като негов помощник. "
 
Актьорите в епизода:
 
- Зендая Колман като Роки Блу
- Бела Торн като Сиси Джоунс
- Дейвис Кливланд като Флин Джоунс
- Кентън Дюти като Гюнтер Хесенхефер
- Рошан Фегав като Тай Блу
- Адам Айригуен като Дюс Мартинес
- Каролин Съншайн като Тинка Хесенхефер
- Р. Брендън Джонсън като Гари Уайлд

четвъртък, 22 септември 2011 г.

Нова анкета!

Така..Този път вие решавате! Преди време си поръчах дизайн от един сайт който наистина прави много хубави графики но много закъсняха! Въпреки това смятам че поръчката ми ще бъде изпълнена скоро защото вече изпълняват а и сега има празници и те имат достатъчно време.Че..така - Направих анкета в която вие да решите щом дизайна който съм поръчала е готов веднага ли да го сменя или смятате че трябва да задържа повече този?

сряда, 21 септември 2011 г.

Зад кулисите на 2 сезон от "Раздвижи се!" - "Beam it Up!" + стилове

 (натиснете на снимката)

Ако взимате - кредит!

Още 3 снимки от партито на Коди!

(натиснете на снимката)

Ако се чудите къде са другите снимки които добавих от събитието - можете да ги намерите в раздела на галерията: Twittpics

Нова туитпик

                                                            (натиснете на снимката)

Интервю с Бела и Пиа на партито на Коди Сипсън

Ревю с костюмите вдъхновени от героините Сиси и Роки!

Във видеото по-долу можете да разгледате всички тоалети за новата учебна година, базирани върху героините Сиси и Роки от хита на Дисни Оригиналният сериал "Раздвижи се!".



Моля за кредит!

вторник, 20 септември 2011 г.

Относно новия дизайн! ;д

Така.. Знам че предния стоя 1 ден и също бях казала че ще сменя само главната картина и че ся ще почнете : OMG.. Ама защо....? ;дд / Да но аз казах че това ще бъде нещо като временен дизайн защото вчера нямах време да се занимавам за това оставям този и то за 1 месец! След това ще го сменя :)

Нови туитпикс

                                                      (натиснете на снимката)

Бела е била на партито на Коди Сипсън по случай - новият му албум! Може да видите малко снимки в раздела - Twittpics , които е публикувала Бела днес! :)

Послепис: Да знаете че ще сменя главната картина!! Тя беше съвсем за малко защото я направих просто така за да има там някаква картина ;д

понеделник, 19 септември 2011 г.

Нов диайн - не е лайнян! ;)

Ами така поради много обидни коментара смених дизайна защото не издържам! Ето - вече не е "лайнян"! Доволни ли сте!? 0к ... Оставям този - не е кой знае какво ама го сложих просто така защото не ми се прави нещо по-специално. Дано този не го наричате "лайнян" ;)

Нов стил от 1-ви епизод на 2 сезон - "Раздвижи се!"

                                                          (натиснете на снимката)

Ами мисля че вчера го даваха но аз го пропуснах.. И сигурно ще го повторят и тогава ще го гледам.. :) Проверете днес от 18:00 дали няма да дават "Раздвижи се!" и ако го дават може да повторят серията :)

Нови туитпикс

                                                          (натиснете на снимката)

събота, 17 септември 2011 г.

Видео от 1 еп. 2 сезон от "Раздвижи се!"





Интервю с Бела и Зендая


Бела и Зендая са едни от любимите дисни звезди на децата! Те бяха толкова развълнувани когато направиха модна линия стил - Сиси и Роки и също получиха кукли с техния облик. Ето и какво казват те:

"Аз все още съм шокирана. За да отида в Target и да видя тези дрехи - това ме изумява всеки ден -   каза Бела.
 
И Зендая казва, че вижда куклата си за първи път. "Усетих цял куп емоции. Усетих вълнение, и също така имах малко сълзи в очите. Трябваше някак да се абсорбирам в момента и да осъзная какво се случва. Малките момиченца ще си играят с "мен" ! Спомням си това чувство, когато си играех с кукли. "

Бела казва, че взаимодействията й с младите й фенове, е нейната любима част от работата. "Когато малките деца идват до теб, това е толкова сладко..! Ние бяхме в Дисниленд, и  едно малко момиченце плачеше, защото тя не можеше да повярва, че сме реални ",  разказва тя.
"Ето защо правим това, което правим - да им се смеем и да ги накараме де се усмихнат. Те идват в шоуто и са толкова развълнувани. Това стопля сърцата ни, да чуваме смях в публиката. "

Между изучаването на нови танци и създаването на модни линии всеки ден, без да вършите  домакинска работа и в крак с образованието ви, нямате много време за момичетата. Научили ли сте се на темпо?

"Не съвсем", признава Бела. "Но не е като да съм далеч от моите приятели и такива неща. Те идват на снимачната площадка, и ние вечеряме заедно след шоуто. "

"Що се отнася за време ни за почивка, това е обикновено време,в което пътуваме или правим рекламен материал",  казва Зендая. "Но така или иначе, аз съм с Бела и ние се забавляваме. Докато това е забавно, всичко е наред. "

Все пак, казва тя, "Мисля, че най-трудните аспекти са в състояние да балансираме училище и работа, и все още да бъдем редовни момичета. Това е най-важното нещо, и най-трудното нещо, да се справим. "С цел - редовно момиче" Близките ми в България посещавам през цялото време. Те винаги идват тук, защото това е наистина трудно за мен да ги посещавам. Ние правим  прости неща, като да отидем на кино. Аз просто имах рожден ден и това е най-хубавото. ", добавя тя. "Имам приятели от дома си и приятели от тук, които съм срещнала, и е голяма забава , тържество в къщата на леля ми на плажа. Имахме къна татуировки и блясък за татуировки и играехме волейбол. "

Между другото изобщо не знаех че Зендая има близки в България ;ддд Така че да се надяваме че ще я срещнем някой ден тук заедно с Бела (:  И задължително кредит!

Пристигането на Бела на премиерата "Abduction" (снимки)

                                                              (натиснете на снимката)

Видео от премиерата на "Abduction"



Бела и Гарет са супер! <3 Надявам се скоро да открия и снимки (:

Sneak Peek - промо

петък, 16 септември 2011 г.

Нова страница!

 
Добавих страница за поръчка на графики.Дано да си поръчате нещичко :) 

Бела и Гарет на премиерата на "Abduction"

                                                           (натиснете на снимката)

Звездата Бела Торн се яви на премиерата на новия филм "Abduction" с участието на Тейлър Лаутнер на 16 септември.Към тях се присъедини и Гарет (гаджето на Бела) . Докато на премиерата на дуото, Бела позира с Тейлър тя туитна следните похвали към актьора.


"Аз и Тейлър ... Толкова съм горда и щастлива за него. Той свърши страхотна работа."

Нови снимки от промоциолналната фотосесия за 2 сезон на "Раздвижи се!"

                                                              (натиснете на снимката)

четвъртък, 15 септември 2011 г.

Училището! ;д


Така..Дойде 15 септември!Ии.. Ученето започва! :DD Исках да ви съобщя че ще се опитвам всеки ден да обновявам нооо винаги домашните са на първо място. Затова .. Ако не мога да обновя примерно утре в неделя ще седна и всичко ново бъдете сигурни че ще е публикувано!Или ако имам време веднага след домашните ще седна за 30 минути и ще обновя! :) Надявам се да сме се разбрали.. И ви пожелавам успешна учебна година!! <3

Плакат и етикет на Бела в БРАВО!


Видях,че в специалния брой на българското Браво са добавили един етикет на Бела и един плакат на "Раздвижи се!". Броя можете да си го закупите само за 3,90лв.

Информация за 2 сезон от "Раздвижи се!"


На 18 септември ще дават цял един час от сезон 2 премиерния епизод на Дисни Ченъл "Раздвижи се!" Епизодът ще бъде излъчен в 20:00ч. и е озаглавен "Shake It Up And Away" Ето описание на епизода:
 
"Сиси и Роки поемат риск и ще научат урок за приятелството и преценката - по време на пътуване с автобус, те се явяват на прослушване за риалити шоу. Междувременно, Дюс и Tай се съревновават за работа в пицария. "
 


Ще учавстват:


- Зендая К. като Роки Блу
- Бела Т. като Сиси Джоунс
- Дейвис К. като Флин Джоунс
- Кентън Д. като Гюнтер Хесенхефер
- Рошан Ф. като Тай Блу
- Адам И. като Дюс Мартинес
- Каролин С. като Тинка Хесенхефер
- Р. Брендън Джоунс като Гари Уайлд
- Анита Б. като Грузия

Бела ще се срещне отново с фенове!


Бела Торн, звездата от оригиналния сериал на Дисни "Раздвижи се!", ще отиде в Mall Kennedy в Dubuque по обед-15:00 събота, 17 септември.Торн, която играе Сиси в програмата на Дисни, ще бъде в центъра на мола за снимки и автографи.

вторник, 13 септември 2011 г.

Бела с нова песен?

Хей хора намерих това видео и малко информация..Твърди се,че Бела записва нова песен с Пиа Миа,която ще се казва Bubblegum Boy ! Мисля,че е нещо като дует между Бела и Пиа.По-долу можете да видите видео тийзър - зад кулисите.Дано тази песен стане хит! Според мен е страхотна,макар да не съм я чула цялата. ;д


Коя е вашата любима ТВ икона?

                                                               (натиснете на снимката)

В тазгодишните J-14 TEEN ICON AWARDS е номинирана и Бела! Моля гласувайте за нея в Iconic TV Actress. Тя е невероятна актриса!Нека я зарадваме като гласуваме за нея и тя спечели!Моля ви,тя го заслужава! Гласувайте колкото се може повече и пращайте линка на приятели! (:

Видях че Бела е номинирана и в още eдна категория! - Iconic Tweeter







понеделник, 12 септември 2011 г.

Хелуин костюми от колекцията на Сиси и Роки!

                                                           (натиснете на снимката)

Бела и Пиа на летището

                                                                 (натиснете на снимките)

Бела на летището.


Бела Торн е много красива в черно, тя пристигна в Лос Анджелис на летището в петък вечер (9 септември) . 13-годишната актриса, която беше в Охайо, като част от Shake It Up Make Your Mark  където един късметлия ще бъде представен в новия сезон на шоуто.
 
"Повече от 5000 души бяха тук днес и всички ще видят Бела!"

Бела развълнувано туитна:
 
Не забравяйте да проверите някои от финалистите на Make Your Mark по-долу!

Още нови туитпикс

 
(натиснете на снимката)

неделя, 11 септември 2011 г.

Нови туитпикс

                                                            (натиснете на снимката)

Кое е истинското интро на 2 сезон от "Раздвижи се!" ?


Намерих още едно доста по-различно интро на 2 сезон от "Раздвижи се!" а преди време бях публикувала още едно за което се твърдеше че е истинско.Според вас кое е ИСТИНСКОТО?

Видео от Eastwood Mall



Първи стилове от 2 сезон на "Раздвижи се!"

                                                             (натиснете на снимката)

Само 10 са,но с времето сигурно ще излязат повече и ще ги публикувам (:

Ъпдейт на туитпикс! (:

 
                                                           (натиснете на снимката)

Добавих в галерията общо 81 нови/стари туитпикс !

събота, 10 септември 2011 г.

Бела в Eastwood Mall !


Събота не може да бъде най-добрият ден за случайна екскурзия а за пазаруване в Eastwood Mall в Niles.Големи тълпи се очаква в събота явяването на Бела, тийн звездата с най-висок рейтинг от Дисни сериала "Раздвижи се!". Ето и какво предупреждават родителите, които вземат децата си на това събитие:Елате рано. През последните уикенди , Торн се появи в други молове, привличайки тълпи от 3500 до 5000 човека. Много хора са чакали в продължение на часове. "
Планирано е да подпише автографи от обяд до 15:00ч. в събота в централния корт на мола. Когато от "Twilight" актьорът Петър Facinelli e бил в търговския център през 2010 г., той остава в продължение на няколко часа извън планираното си време за автографи и снимки. Тогава отново, феновете плащат $ 25 за всеки един автограф ( и за снимки) и част от приходите отиват за благотворителност.Автографите са свободни в събота (заплаща се на един човек), така че няма гаранция дали Бела ще остане и след 15:00ч.

Някои имена не съм ги написала на български защото не знам как точно се произнасят. И разбира се това няма да бъде в България ;д 

Нови туитпикс

                                                                 (натиснете на снимката)

Нов дизайн!

Отново сме с нов дизайн!Този път е от мен но не знам защо качеството на главната картина е ужасно!Много съжалявам за това ;xx Иначе според мен стана добре :)

четвъртък, 8 септември 2011 г.

Нова туитпик

                                                                             (натиснете на снимката)

Бела е много сладка!И вече е достигнала 400 000 + последователя в Туитър!Поздравления Бела! (:

Ново промо от 2 сезон на "Раздвижи се!"


вторник, 6 септември 2011 г.

Други туитпикс

                                                                          (натиснете на снимката)

Някои снимки - там където Бела е с фенове мисля че са от Чикаго,където каза че ще се срещне със свои фенове (:

На плажа с Пиа!

                                                                               (натиснете на снимката)

Вероятно днес Бела е била на плажа с приятели! (:

Бела на корицата на списание - Kawanku от Индонезия

                                                                         (натиснете на снимката)

Ето и какво написа Бела в Туитъра си за това: "Това е толкова яко..На корицата на Kawanku съм в Индонезия!"

Още една нова туитпик от Чикаго!

                                                                        (натиснете на снимката)

Преди да се срещнат с феновете си в Чикаго двете сладурани - Бела и Зендая се отбиха да хапнат малко пица! И по-късно Бела добави в Туитър: "Йъмм..Голяма пица в Чикаго!Вкусно!"

Нова туитпик

                                                                         (натиснете на снимката)

понеделник, 5 септември 2011 г.

Стилове от 19 еп. 1с. на "Раздвижи се!"

 
 (натиснете на снимката)

Понеже снимките са доста качих половината а останалата половина по-късно (:

АДМ: Вече всички снимки са добавени!

неделя, 4 септември 2011 г.

Бела и Зендая ще се срещнат с фенове в Чикаго! - днес


Дисни звездите Бела Торн и Зендая Колман в момента са в Чикаго където ще се срещнат с фенове! Прекрасните дами на Дисни са насърчавани за втория сезон на хита на Дисни - "Shake It Up" Новият сезон на шоуто ще пристигне на 18 септември!

АДМ: Между другото снимките които качих с фенове може да са от там (: И кредит ако взимате!

Нови снимки с фенове и други туитпикс

                                                                                                С фенове:
___________________________________________________________________________________

                                                                                (натиснете на снимката)

                                                                                                
                                                                                     Други туитпикс:
___________________________________________________________________________________

                                                                                   (натиснете на снимката)